Over

over Milk Paint

missmustardseed-26

Milk Paint of caseïneverf is een authentieke verf die 5 eenvoudige ingrediënten bevat: melkeiwit (caseïne), kalksteen, klei, krijt en natuurlijke en niet-toxische pigmenten. De verf bevat geen oplosmiddelen of bewaarmiddelen en is geurvrij.

Miss Mustard Seed’s Milk Paint is ideaal voor verschillende decoratieve verftechnieken met een authentieke of verweerde uitstraling.

Aangebracht op een poreuze of onafgewerkte ondergrond, zal Miss Mustard Seed’s Milk Paint in het hout trekken, zeer goed hechten en later niet meer loslaten. Door hechtmiddel toe te voegen aan de verf, hecht ze ook aan een niet poreuze ondergrond (zoals oude vernis- en verflagen, keramiek, metaal, glas). Wanneer je geen hechtmiddel toevoegt op deze gladde ondergronden, zal de verf op enkele plaatsen loslaten of afbladderen. Zo krijg je een natuurlijk brocante uitstraling: de ‘chippy look’!

ssBg

over Marian “Miss Mustard Seed”

Foto door Brianna Wilbur

De Amerikaanse Marian Parsons startte in 2009 een eigen interieurblog “Miss Mustard Seed”. Al snel groeide Miss Mustard Seed uit tot één van de meest invloedrijke blogs over meubels restylen.

In de herfst van 2012 lanceerde Marian “Miss Mustard Seed’s Milk Paint” in samenwerking met Homestead House Milk Paint Company. Wat begon als een klein idee, werd een succesvol eigen merk in meer dan 230 verkooppunten in de Verenigde Staten, Canada, Europa en Australië.

Marian is ook de auteur van het boek “Inspired you” (uitgegeven door Thomas Nelson, november 2012).

ssBg

Over Homestead House Paint Company

Homestead House Paint Company is een gerenommeerd Canadees bedrijf uit Toronto, Ontario. Dit familiebedrijf maakt al 25 jaar natuurverven van de hoogste kwaliteit.

ssBg

Dank je wel aan Maria Carr van Dreamy Whites voor haar styling en prachtige foto’s van Miss Mustard Seed’s Milk Paint.

crookedteeth

 

Bewaren